Over TempoScan

Levering, installatie en onderhoud

Temposcan bestaat uit een aantal producten die allen op een eenvoudige maar vooral hele snelle manier de temperatuur van personen kunnen scannen. 
Zeker in deze Corona-tijd is het verstandig om bij onder andere bedrijven als zorginstellingen, sportscholen, fysiotherapeuten, bouwmarkten, winkels,  ziekenhuizen maar ook bij evenementen de temperatuur van eenieder te controleren. 

Vele branches waar meerdere mensen binnenkomen kunnen met de Temposcan extra veiligheid waarborgen.
Immers wordt het risico verlaagd dat iemand met verhoogde temperatuur een mogelijk virus verspreid. 

PA Concepts heeft de Temposcan naar Nederland gehaald en distribueert exclusief voor geheel Nederland.  Ook leveren wij aan andere landen.

Met een eigen installatie- en servicedienst zorgen wij dat u geheel ontzorgd wordt.
 

AVG en GDPR

Conform een artikel uit het Algemeen Dagblad van 9 mei j.l. (https://www.ad.nl/amsterdam/bedrijven-mogen-soms-toch-mensen-temperaturen~a8411f0a) is het scannen van personeel en andere bezoekers toegestaan.
Immers gaat de Autoriteit Persoonsgegevens akkoord met het scannen van de temperatuur mits er niets wordt opgeslagen. Daarnaast moet het personeelslid of de bezoeker vrijwillig de test willen aangaan.

Indien deze criteria worden gehandhaafd, is een scan met Temposcan toegestaan aangezien de privacyregels aldus niet worden overtreden.

De privacywet AVG gaat overigens niet in op het feit dat personeel of bezoekers niet worden toegelaten naar aanleiding van een positieve scan. Ook het zichtbaar voor anderen zijn van een scan kan zorgen voor inbreuk op iemands privacy. Door goed te zorgen voor de juiste locatie, scanrichting en melding bij positieve scan, kunnen deze issues voorkomen worden. 
Temposcan kan u daarin adviseren.

Lees ook: https://www.privacynieuws.nl/lichamelijke-integriteit.html
Vragen, opmerkingen of wilt u een demonstratie?

Vragen, opmerkingen of wilt u een demonstratie?

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag.  Bel naar 010-8209755 of stuur een email naar info@temposcan.nl